4.9
4,9/5

Over ons

Wij, Henk Sieders en Edward Knorren, zijn CarXpert Autoservice Alteveer! Wij hebben 20 jaar en 14 jaar bij Autobedrijf Bolt (Citroën dealer in Assen) gewerkt. Henk als monteur en receptionist / after-sales manager en Edward als Technisch specialist en APK-keurmeester. In 2011 hebben wij besloten samen verder te gaan als Citroën en Peugeot specialist in Alteveer (Drenthe).

CarXpert Autoservice Alteveer

Na 10 jaar gevestigd te zijn geweest in Alteveer, verzorgen wij sinds 3 januari 2022 in Hoogeveen onderhoud en/of reparaties van elk merk en type auto. In onze werkplaats kun je ook terecht voor APK en aircoservice. Daarnaast leveren en monteren wij ook velgen en (winter)banden voor scherpe prijzen.

Specialist in Citroën en Peugeot
Wij hebben moderne apparatuur tot onze beschikking om jouw Citroën/Peugeot te repareren of storingen op te lossen. Door onze jarenlange ervaring met Citroën kunnen wij ook jouw hydro/pneumatisch veersysteem in topconditie houden. Wij gebruiken desgewenst originele onderdelen!

Goede service en tevreden klanten
Goede service en tevreden klanten staan hoog in het vaandel bij CarXpert Autoservice Alteveer! Voor kleine ongemakken als defecte lampjes en het bijvullen/controleren van vloeistoffen kun je zonder afspraak bij ons terecht.

Je zorgt goed voor je auto en zorgt voor regelmatig onderhoud. Je vervangt op tijd aan je auto wat versleten is en rijdt verantwoord! Dus…?

Het komt hier op neer… voor alle werkzaamheden aan je auto kun je terecht bij CarXpert Autoservice Alteveer!

Edward Knorren en Henk Sieders

Eigenaars

0528-856585