Over ons Menu sluiten

Over ons

Wij zijn Autoservice Alteveer

Over ons

Wij, Henk Sieders en Edward Knorren, zijn Autoservice Alteveer! Wij hebben 20 jaar en 14 jaar bij Autobedrijf Bolt (Citroën dealer in Assen) gewerkt. Henk als monteur en receptionist / after-sales manager en Edward als Technisch specialist en APK-keurmeester. In 2011 hebben wij besloten samen verder te gaan als Citroën en Peugeot specialist in Alteveer (Drenthe).

Sinds 2 januari 2012 verzorgen wij op Alteveer 12 onderhoud en/of reparaties van elk merk en type auto. In onze werkplaats kunt u ook terecht voor APK en aircoservice. Daarnaast leveren en monteren wij ook velgen en (winter)banden voor scherpe prijzen.

Specialist in Citroën en Peugeot

Wij hebben moderne apparatuur tot onze beschikking om uw Citroën/Peugeot te repareren of storingen op te lossen. Door onze jarenlange ervaring met Citroën kunnen wij ook uw hydro/pneumatisch veersysteem in topconditie houden. Wij gebruiken desgewenst originele onderdelen!

Goede service en tevreden klanten

Goede service en tevreden klanten staan hoog in het vaandel bij Autoservice Alteveer! Voor kleine ongemakken als defecte lampjes en het bijvullen/controleren van vloeistoffen kunt u zonder afspraak bij ons terecht.

U zorgt goed voor uw auto en zorgt voor regelmatig onderhoud. U vervangt op tijd aan uw auto wat versleten is en u rijdt verantwoord! Dus…?

Het komt hier op neer… voor alle werkzaamheden aan uw auto kunt u terecht bij Autoservice Alteveer!