Onderhoud Menu sluiten

Onderhoud en reparatie

CarXpert Autoservice Alteveer, voor al uw auto-onderhoud en -reparatie

Specialistisch onderhoud

Door onze jarenlange expertise op het gebied van alle merken auto’s, kunt u erop vertrouwen dat het onderhoud of reparatie van uw auto op een betrouwbare en vakkundige wijze wordt uitgevoerd. Bij uitstek zijn wij gespecialiseerd in de merken Citroën en Peugeot.

In onze werkplaats kunt u ook terecht voor APK en aircoservice. Daarnaast leveren en monteren wij ook velgen en (winter)banden voor scherpe prijzen. Voor kleine ongemakken als defecte lampjes en het bijvullen/controleren van vloeistoffen kunt u zonder afspraak bij ons terecht.

Hybride auto’s

De laatste jaren is de vraag naar hybride auto’s flink gestegen. Het onderhouden en repareren van deze zuinige auto’s vraagt om specialistische en specifieke kennis. Wij hebben hiervoor de benodigde opleiding gevolgd en hebben de juiste kennis en ervaring in huis. Ook met uw hybride auto bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Moderne apparatuur

Wij hebben moderne apparatuur tot onze beschikking om uw auto te repareren of storingen op te lossen. Door onze jarenlange ervaring met Citroën en Peugeot kunnen wij ook uw hydro/pneumatisch veersysteem in topconditie houden. Wij gebruiken desgewenst originele onderdelen, altijd met behoud van fabrieksgarantie.

Geen verrassingen

Als klant van CarXpert Autoservice Alteveer wordt u vooraf altijd geïnformeerd wat de kosten zijn voor onderhoud en/of reparatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

U zorgt goed voor uw auto en zorgt voor regelmatig onderhoud. U vervangt op tijd aan uw auto wat versleten is en u rijdt verantwoord! Dus…?

Het komt hier op neer… voor alle werkzaamheden aan uw auto kunt u terecht bij Autoservice Alteveer!