MobiliteitService Menu sluiten

MobiliteitService

De pechhulp van CarXpert

24/7 pechhulp in Europa

CarXpert Autoservice Alteveer staat voor 100% achter het gevoerde onderhoud en daar profiteert u van als klant. Goed en regulier uitgevoerd onderhoud maakt de kans op pech een stuk kleiner. Mocht u toch pech krijgen, dan zorgen wij er dankzij de MobiliteitService er voor dat u zo snel mogelijk weer op pad bent. 24 uur per dag en 7 dagen per week, in maar liefst 44 landen in Europa.

Auto én caravan of aanhanger

Wij kunnen u de pechhulp MobiliteitService aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Het reguliere onderhoud van uw auto dient door ons uit te worden gevoerd om deel te kunnen nemen aan deze MobiliteitService. Uniek is dat onze MobiliteitService zelfs zo ver gaat dat uw caravan of aanhanger, mits jaarlijks gecontroleerd door ons, gratis deelneemt in de MobiliteitService.

Internationaal netwerk

CarXpert maakt gebruik van een internationaal netwerk. U mag dus altijd rekenen op snelle assistentie. Een professioneel netwerk van bergers en hulpverleners, zowel nationaal als internationaal, staan 24 uur per dag voor u klaar. Specialistische opleidingen en een technische helpdesk garanderen dat de technische kennis van deze pechhulpverlenende bedrijven op een hoog niveau blijft.

De best mogelijke assistentie

We zullen pech altijd ter plaatse proberen te verhelpen. Immers, hoe eerder u weer mobiel bent, hoe beter. De assistentieverlener voor technische storingen is in de regel Eerste Autotechnicus. Kan het probleem niet ter plaatse worden opgelost, dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde CarXpert gebracht waar het euvel zo snel mogelijk wordt verholpen.

Vervangend vervoer

Indien noodzakelijk wordt gratis vervangend vervoer geregeld. Er worden zelfs vier dagen vervangend vervoer in het buitenland vergoed. Bijzonder is dat ook uw caravan en aanhangwagen gerepatrieerd worden in deze service.

Vraag ons naar de mogelijkheden.